alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Zoveel mogelijk Limburgers aan het bewegen krijgen én houden.

Zoveel mogelijk Limburgers aan het bewegen krijgen én houden.
Limburgse zorgaanbieder
© Foto: Huis van de Sport Limburg

DÉ PROVINCIALE SPORTORGANISATIE.
Zoveel mogelijk Limburgers aan het bewegen krijgen én houden. 


Onze droom is om zoveel mogelijk mensen in Limburg in beweging te krijgen én houden. Met dat doel werd Huis voor de Sport Limburg in 2002 opgericht. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot dé kennis-, advies- en netwerkorganisatie op het gebied van sport, bewegen en gezondheid in Limburg. En daar zijn we stiekem best trots op!

Ons ‘clubhuis' vind je op de Sportzone in Sittard-Geleen, met een schitterend zicht op het Tom Dumoulin Bike Park. We werken in opdracht van Provincie Limburg, Limburgse gemeenten, sportbonden en landelijke organisaties, zoals NOC*NSF en de Vereniging Sport en Gemeenten. Met onze expertise op het gebied van sport en verenigen én ons grote netwerk bieden we alle Limburgse gemeenten en verenigingen oplossingen voor sportieve uitdagingen. Het creëren van een breed sport- en beweegaanbod waarvan alle Limburgers profiteren, is daarbij altijd het uitgangspunt.

"Want, sport en bewegen is goed voor de vitaliteit en kwaliteit van de samenleving."

Onze kracht
Onze kracht ligt in het verbinden van mensen en organisaties en zo processen in beweging te brengen. Ons flexibele team met verschillende expertises en een grote passie voor sport staat met beide voeten in de Limburgse samenleving. Daardoor kunnen we gemakkelijk inspelen op het constant veranderende speelveld.
 
Benieuwd naar ons team


Bekijk het aanbod van Huis van de Sport Limburg te Sittard

Reageren