alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Met hart en ziel de pijn te lijf

Met hart en ziel de pijn te lijf
Limburgse zorgaanbieder
© Foto: Het RugHuis

Over Het RughuisHet Rughuis is een gespecialiseerde (2e lijns) gezondheidszorg instelling. Het gaat met hart en ziel de pijn te lijf van mensen die lijden aan een ernstige complexe chronische rug-, bekken- en/of nekpijn stoornis. Het hanteert een gedragswetenschappelijke, individuele, intensieve en interdisciplinaire aanpak waar lichaam en geest hand in hand gaan. Daarom bestaat het team van behandelaren uit een psychotherapeut (hoofdbehandelaar), CGT psycholoog, PS psycholoog, fysiotherapeut of manueel therapeut en CSM (client service medewerker). Deze interdisciplinaire aanpak is ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en levert de beste behandelresultaten. 
 
De cliënten hebben een verwijzing nodig van de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist en krijgen de behandeling vanuit de basiszorg vergoed. Uiteraard gaat Het Rughuis zorgvuldig om met alle cliëntgegevens en worden deze niet aan derden verstrekt. 
 
Het Rughuis Midden- en Noord-Limburg heeft, de naam zegt het al, een regionale functie. We zien dan ook patiënten uit deze gehele regio (Venray/Venlo/Weert/Roermond/Echt).
Het Rughuis is gelegen aan Westhoven 5 te Roermond en behoort tot het bedrijventerrein “Stadsrand Noord”. Het Rughuis is erg goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer (bushalte Middenhoven) en ligt dicht aan de A73 en andere uitvalswegen. Ook parkeren is geen probleem, u parkeert gewoon naast de deur op onze eigen parkeerplaats. En als u met de fiets komt, kunt u ook uw fiets veilig parkeren en vastzetten in onze fietsenstalling die voldoet aan het “fiets parkeur” keurmerk.


Bekijk het aanbod van Het RugHuis te Roermond

Reageren