alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Iedere persoon is uniek, met eigen behoeften en wensen

Iedere persoon is uniek, met eigen behoeften en wensen
Limburgse zorgaanbieder
© Foto: Stichting Daelzicht

Over Daelzicht 
Daelzicht biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met ouders, vertegenwoordigers en 800 vrijwilligers zetten wij ons elke dag weer in voor een goed leven voor onze cliënten. We zorgen ervoor dat mensen kunnen wonen zoals zij dat wensen, met de ondersteuning en de invulling van de dag die daarbij past. Onze (para)medische deskundigen staan klaar met de juiste begeleiding of behandeling. 
Elke cliënt heeft een ondersteuningsplan met daarin de doelen en activiteiten voor de komende periode. Dit plan bespreken we regelmatig met de cliënt en/of zijn ouders/wettelijke vertegenwoordiger. Dan wordt ook besproken of de cliënt lekker in zijn vel zit, zich thuis voelt en welke wensen of behoeften er zijn. Als het nodig is, nemen ook andere deskundigen deel aan de bespreking, wanneer het gaat over de gezondheid, ontwikkeling of andere specifieke aandachtsgebieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
Maak gerust een afspraak met een van onze zorgbemiddelaars. Deze leidt u graag rond en vertelt welke mogelijkheden wij voor u hebben. Bel voor een afspraak met Cliëntservice naar 0475-577333 of stuur een mail naar clientservicedesk@daelzicht.nl  
 
Missie
Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid.
 
Visie
Iedere persoon is uniek, met eigen behoeften en wensen. Met recht op respect. Ieder mens heeft behoefte aan relaties met mensen. Iedereen moet vrij zijn zelf keuzes te maken. De levensfase waarin je je bevindt bepaalt mede welke keuzes je maakt. Je leven verandert namelijk met het verstrijken van de jaren. Hoe het verandert, bepaal je in beginsel zelf. Voor sommigen betekent dit het zoeken van bescherming, anderen willen vooral zelfstandigheid. 
 
(Uit: Mens- en zorgvisie Daelzicht 2006. Klik hier voor de volledige tekst).


Bekijk het aanbod van Stichting Daelzicht te Heel

Reageren