alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Pedagogische begeleiding, advies & trainingen. Kleinschalig, kwalitatief maatwerk.

Pedagogische begeleiding, advies & trainingen. Kleinschalig, kwalitatief maatwerk.
Limburgse zorgaanbieder
© Foto: Maarten Verschuuren

MV Pedagogische Begeleiding biedt zorg op maat voor jong en oud. Wij zijn gespecialiseerd in autisme en aanverwante problematieken. Nauwe samenwerking met diverse andere zorgaanbieders in de regio is voor ons een must om de zorg optimaal en op maat te kunnen leveren. Speerpunten zijn bereikbaarheid (ook na 17:00uur en in het weekend), zorg op maat en persoonlijk.

MV Pedagogische Begeleiding gaat uit van de kracht en mogelijkheden van mensen. Dit is ook de basis van onze begeleiding. Uitgangspunt is het bevorderen van de zelfstandigheid, gelijkwaardigheid, mogelijkheden benutten en uitbouwen, vertrouwen, bereikbaarheid en natuurlijk de cliënt die centraal staat.

Even voorstellen
Leuk dat je interesse toont in MV. Mijn naam is Maarten Verschuuren en ik geef pedagogische begeleiding, advies en trainingen aan particulieren en bedrijven. Dit doe ik samen met Roos de Nijs en Anouk Swinkels. Een klein team zorgt voor bekende gezichten, vaste aanspreekpunten en vertrouwen, de juiste basis voor de juiste begeleiding. Als ouder wil je graag het beste voor je kind. Je wilt je kind een fijn en gelukkig leven bieden en opvoeden in een veilige en vertrouwde omgeving. Natuurlijk wil je hem ook meegeven dat hij geliefd is en zichzelf mag zijn.

Het is niet altijd gemakkelijk om de zorg van je kind te delen met anderen. Om de juiste begeleiding voor je kind te kiezen is vooral vertrouwen nodig. Open communicatie en persoonlijk contact zijn, in onze ogen, de basis voor het krijgen van vertrouwen. Naast het werken met jongeren en gezinnen zijn we er er ook voor volwassenen die er even niet meer alleen uitkomen en daarbij passende hulp zoeken. 


Bekijk het aanbod van MV Pedagogische begeleiding te Heibloem

Reageren