alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Tarieven evenementen plaatsen

Limburgers bereiken door snel, doeltreffend en betaalbaar te adverteren op AllesinLIMBURG.nl.

  Basis Premium Pro
Evenementen plaatsen € 1,- per evenement per dag € 0,- per evenement per dag € 0,- per evenement per dag
Aantal evenementen Ongelimiteerd Ongelimiteerd Ongelimiteerd
Kosten per maand € 0,- € 25,- € 40,-
Facturatie - per jaar per jaar
  Overige functies Overige functies Overige functies
  Gratis registreren Bestellen Bestellen

Prijzen zijn excl. 21% btw. Opzegtermijn voor Premium of Pro abonnement bedraagt min. 1 maand schriftelijk voordat het jaar eindigt.
Klik hier voor de veel gestelde vragen over het plaatsen van evenementen.

Waarom adverteren op ons platform?

AllesinLIMBURG.nl is het leukste medium in Limburg. Met positieve berichtgevingen, videos, Limburgse bloggers, producten, diensten, en nog veel meer. AllesinLIMBURG.nl wordt gemaakt door Limburgers en sluit perfect aan in de Limburgse cultuur. Elke dag nieuws, informatie en entertainment dat er voor Limburgers toe doet. AllesinLIMBURG.nl heeft een een groot bereik en wordt hoog gewaardeerd door consumenten en inwoners van Limburg.

Bereik en activeer Limburgers via www.allesinlimburg.nl

AllesinLIMBURG.nl heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijk nieuws- en entertainmentplatform. Limburgers weten AllesinLIMBURG daarnaast goed te vinden via social media. Het nieuws, de videos, blogberichten, zoekertjes, producten en diensten van Limburgse ondernemers zijn gratis toegankelijk voor elke Limburger. Communiceer rechtstreeks met Limburgse consumenten via het leukste platform van Limburg. Zet de online mogelijkheden van AllesinLIMBURG.nl in voor je campagne en activeer Limburgers.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe AllesinLIMBURG.nl jouw bedrijf in Limburg op de kaart zet. Neem contact op via adverteren@allesinlimburg.nl. Onze adviseurs kijken samen met jou naar de optimale insteek voor je bedrijf.