alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Ralf Maassen - Mrs. Robinson in Beek

Ralf Maassen
Limburgs restaurant
© Foto: Mrs. Robinson: ter beschikking gesteld door Ralf Maassen

Mrs. Robinson: eet, drink geniet, leef!
Ze is nieuw, ultrahip en culinair tegendraads: Mrs. Robinson, de nieuwe horeca hotspot aan de Markt in Beek. Proeven doe je er niet alleen met je mond en neus, maar ook met je ogen.
 
Een bijzondere verschijning is ze zeker. Elegant, kleurrijk, met een vleugje glamour. Soms een tikje gewaagd, maar altijd stijlvol. Buenos Aires. Havana. Miami. Waar is Mrs. Robinson níét geweest? Gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid. Steeds op zoek naar nieuwe smaken en de mooiste combinaties van de beste ingrediënten. Die halen we trouwens wel gewoon op vertrouwde plekken, liefst in de buurt, bij onze vaste leveranciers.
 
Eenmaal binnen...
Mrs. Robinson is al net zo oogverblindend als dat ze tongstrelend is. Voor lunch of diner, tussendoor, voor een drankje of een complete avond uit. Mrs. Robinson windt je om haar vinger. Met haar intrigerende interieur, de geraffineerde keuken en een gedurfde drankenkaart. Als je binnen bent, is er eigenlijk geen weg meer terug.
 
Genieten van spannende eerlijke gerechten, bereid met dagverse ingrediënten en karaktervolle wijnen. In een setting met een hoge WOW-factor. Mrs. Robinson nodigt je uit om lekker lang na te tafelen en de nacht in te luiden aan de bar met een stylisch drankje. Terwijl onze huis-dj je in de juiste stemming brengt met passende earcandy. 

Mrs. Robinson verleidt je met avontuurlijke smaken en gedurfde combinaties, bereid met verse kwaliteitsingrediënten, in een spectaculaire ambiance.
Het is eindelijk de complete horecazaak waar je niet alleen kunt lunchen of dineren, maar waar je ook je vrienden ontmoet, en met een stijlvol drankje de blits maakt aan de perfect uitgeruste, trendy bar.
 
Mrs. Robinson - bistrobar fatale.
Verleidelijk lekker eten en drinken, van lunch tot diner en lang daarna...
 


Bekijk het aanbod van Mrs. Robinson te Beek

Reageren