alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Pierre en Lisette Hendrikx - De Pannekoekenbakker in Thorn

Pierre en Lisette Hendrikx
Limburgs restaurant
© Foto: De Pannekoekenbakker Thorn

ALTIJD EEN FEEST!
Ons pannenkoekenrestaurant is gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw, midden in het eeuwenoude witte stadje Thorn. Gelegen aan de maas in Midden-Limburg.  Je voelt je er meteen thuis dankzij de authentieke en gemoedelijke sfeer. Het interieur is niet alleen behaaglijk en romantisch, maar ook speels en kindvriendelijk ingericht. 

U kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken, soepen, salades, pasteitjes en desserts. Van simpele oer-Hollandse pannenkoeken met stroop tot rijk gevulde hartige pannenkoeken. Op het terras geniet je van het zonnetje en de mooie omgeving vol witgeverfde huizen. De Pannekoekenbakker Thorn is de perfecte uitvalsbasis voor de mooiste wandelingen en fietstochten. 

Ouderwets smullen van pannenkoeken
Een lekkere pannenkoek na een flinke wandeling of een fietstocht, daar kun je bijna iedereen wel blij mee maken. Strijk hier neer en geniet van overheerlijke pannenkoeken om van te smullen.
 
Een feest voor de kinderen 
Voor uw kinderen is "de Pannekoekenbakker" een waar feest. Behalve hun favoriete gerecht, krijgt elk kind zomaar een kleurplaat. Hiermee kunnen ze maandelijks een prijs winnen.

Speelgoedwinkel
Bij iedere kinderpannenkoek krijgen ze "smulmunten" waarmee ze zelf speelgoed kunnen kopen in de speelgoedwinkel "de kluis van het huis". Voor de jongere gasten is er ook nog een professioneel goedgekeurde speelkelder. 


Bekijk het aanbod van De Pannekoekenbakker te Thorn

Reageren