alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Ralf Maassen - Brasserie 't Schip in Beek

Ralf Maassen
Limburgs restaurant
© Foto: Brasserie 't Schip

Een gedreven horecaondernemer
Sinds 2001 is onze Brasserie gevestigd in de "boeg" van het schipvormig winkelcentrum aan de markt in Beek. Tevens beschikken wij over een prachtig, overdekt terras. Aan het woord is Ralf Maassen. Een gedreven horecaondernemer.
 
Onze dagverse keuken biedt een verscheidenheid aan koude en warme gerechten, zowel voor de lunch als het diner, waarbij de kaart regelmatig wordt aangepast aan de wensen van onze gasten. Naast een uitgebreide menukaart heten we u ook van harte welkom voor een lekkere kop cappuccino, espresso of bijvoorbeeld voor een borrel met vrienden.
 
Verder biedt ’t Schip catering en faciliteiten voor speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een besloten feestje, bedrijfsborrel, koffietafel, vergadering of high tea, wij vullen uw happening graag op passende wijze in. Hiervoor kunt u terecht in onze brasserie, maar ook in onze sfeervolle horecagelegenheid het Elsmuseum en sinds kort bij onze nieuwe aanwinst Mrs. Robinson (Loves Food & Drinks) tegenover Brasserie 't Schip. 

Bent u op zoek naar catering aan huis of op locatie; van amuses, buffetten, luxe belegde broodjes tot complete diners, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij gaan voor maatwerk, dus neem gerust contact op voor speciale en specifieke wensen.
Voor nu: à bientôt!
 


Bekijk het aanbod van Brasserie 't Schip te Beek

Reageren