alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Gehaktballen in jus
Recept van Truus van Kessel uit Roermond

Gehaktballen in jus
RECEPT HUISKOK
© Foto: Truus van Kessel

Benodigdheden:

Croma
750 gram gehakt
1 dikke ui of 2 kleine
1 ei
peper, paprikapoeder, paneermeel
1 pakje Maggi jus met uitjes
maizena

Bereidingswijze:

Het gehakt met ei, peper, paprikapoeder, klein gesneden ui en paneermeel in een kom goed kneden.
De hoeveelheid paneermeel bijvoegen tot het mengsel niet meer vochtig is.
Bollen maken/draaien.
Croma in de pan en de bollen rondom bruin bakken en daarna uit de pan halen.
Warm water bij het bakvocht voegen,zoveel als je saus wilt hebben. Aan de kook brengen.
Maggi jus met uitjes, in een beker met koud water oplossen en bij de saus gieten.
De gehaktballen terug in de pan leggen en alles ongeveer 30 minuten laten sudderen.
Daarna de saus binden met maizena.

Smakelijk eten
Truus van Kessel
Roermond

Reageren

Recepten van huiskoks