alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Sara en Armin Ahadi - VIOLET Fashion & Accessoires in Roermond

Sara en Armin Ahadi
Limburgse ondernemer
© Foto: AllesinLIMBURG

Wij zijn Sara & Armin, de eigenaren van VIOLET Damesmode. Een aantrekkelijke moderne modewinkel in het centrum van Roermond, in de karakteristieke Neerstraat. De collectie is samengesteld uit kleding en accessoires voor de modebewuste vrouw die van stijlvolle, vrolijke, maar vooral unieke kleding houdt.

Belangrijke doelstelling is het variërende aanbod, met een niet te groot aanbod per artikel. Zo heb je altijd een one-of-a-kind piece van VIOLET Damesmode. Wekelijks wordt het aanbod in de winkel aangevuld met nieuwe items van de door ons zorgvuldig uitgezochte merken. Enkele van onze merken zijn nergens in Roermond of omgeving verkrijgbaar. Ook dit draagt bij aan de individuele unieke uitstraling van onze collectie.

VIOLET Damesmode richt zich op de verkoop van damesmode en accessoires en voorziet in de behoefte van en adviseert de modebewuste vrouw bij hun aankoop van stijlvolle, vrolijke, maar vooral ook unieke kleding. Onze collectie is heel variërend en van ieder kledingstuk is maar een aantal exemplaren op voorraad. Natuurlijk kun je ook artikelen nabestellen, maar dat geldt niet voor alle merken. Elke week gaan wij voor jou op inkooptour om de nieuwste en populairste items uit verschillende merken te kunnen samenstellen. Bezoek de site regelmatig en ontdek onze New Arrivals. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwste collectie. Deze bestaat uit de merken als Rinascimento, Morgan de Toi, Tailor&Elbaz, GIVEN, Paul's Boutique Londen, Darling, Peppercorn, No Secret, MET Jeans en Mission Blue.

We staan garant voor een prettige shopervaring.
Hopelijk tot gauw!


Bekijk de bedrijfspagina van VIOLET Fashion & Accessoires te Roermond

Reageren