alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Marc Vossen - Marc Vossen Uitvaartzorg in Thorn

Marc Vossen
Limburgse ondernemer
© Foto: Marc Vossen

In een voor u moeilijke tijd zorg ik voor...
een uitvaart naar uw wensen met de mogelijkheden van vandaag.
Of u nu kiest voor een traditionele uitvaart of een geheel eigentijdse uitvaart, ik begeleid en ondersteun daar waar nodig en ben het gehele traject uw contactpersoon.
 
Elk leven is eindig. De dood hoort bij het leven. Dat is de enige zekerheid die we hebben. Het verdriet om het verlies van uw geliefde, uw kind, uw dierbare is desondanks groot. De emoties van de nabestaanden in de dagen na een overlijden kunnen zo intens zijn dat elk detail een bijzondere betekenis krijgt. Juist in die emotionele sfeer is zorgvuldigheid bij de organisatie van de begrafenis of crematie belangrijk.
 
Ieder afscheid is anders. Ingetogen en intiem, soms meer uitbundig, maar altijd op een waardige en stijlvolle wijze die - als het ware - een voetspoor van de overledene achterlaat. Een respectvolle en persoonlijke manier van afscheid nemen draagt bij aan de verwerking van het verlies. Wanneer een dierbare overlijdt, overheersen het verdriet en de emoties. Op dat moment is het belangrijk dat u en uw familie op een integere en verantwoorde wijze worden bijgestaan. Want, er moet veel geregeld worden op korte termijn.

Er moeten keuzes gemaakt worden, waar uw hoofd op dat moment waarschijnlijk helemaal niet naar staat. Bijvoorbeeld; wilt u gebruik maken van een uitvaartcentrum of kiest u voor een opbaring thuis, of; mag er live muziek of een Harmonie spelen? Wat komt er op de rouwbrief te staan of gedachtenisprentje? Vragen waarop ik u de antwoorden geef en mogelijkheden welke ik u kan bieden.

Een uitvaart is een moment om blijvend te herinneren. U mag rekenen op mijn aandacht en advies in de voorbereidingen op een passend, persoonlijk afscheid. Ook bied ik overzicht en rust. Overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn. Rust om keuzes te kunnen maken die passen bij de overledene, de nabestaanden en de (financiële) situatie. De dood verdraagt geen haast!
Door mijn ervaring ben ik in staat uw wensen aan te voelen en mogelijk te maken om zo een waardig afscheid te verzorgen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Tijdens en na mijn studie aan de Hotelschool, die ik in 1983 afrondde, raakte ik vertrouwd met het begrip ‘dienstverlening'. Al snel daarna, in 1985, kwam ik in aanraking met het uitvaartvak. Bij Mart Saelmans in Weert begeleidde ik voor het eerst zelfstandig uitvaarten. Toen deze taxi- en uitvaartonderneming ophield te bestaan, kwam ik in dienst bij Schuren uitvaartverzorging in Linne. De zorg waarmee zij de uitvaarten verzorgden en begeleidden heeft een grote invloed op mij gehad. Na de overname van Schuren door Monuta, merkte ik dat ik mijn eigen gevoel moest volgen en naar mijn hart moest luisteren. Een proces dat moest groeien.

Nu, ruim 25 jaar nadat ik de eerste uitvaart verzorgde, heb ik de stap gezet met Marc Vossen uitvaartzorg om u van dienst te zijn op een persoonlijke, professionele en integere wijze. Mijn echtgenote, Corina Vossen-Hendriks, speelt daarbij een belangrijke rol.
 


Bekijk de bedrijfspagina van Marc Vossen Uitvaartzorg te Thorn

Reageren