alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Bert Lemmens - Electro Lemmens in Beek

Bert Lemmens
Limburgse ondernemer
© Foto: AllesinLIMBURG

FAMILIEBEDRIJF
In 1955 is ons familiebedrijf opgericht in het plaatsje Beek. De eerste generatie bood installatiediensten en opende daarbij een elektrowinkel in het dorp in 1965. In de winkel verkopen we ook nu nog elektrische apparatuur en voor de aanleg en reparatie van elektra en datanetwerken komen we bij u aan huis in heel Zuid-Limburg.

LID VAN UNETO-VNI, PANDUIT en SEI
Wij zijn lid van Uneto-VNI, beschikken over een Panduit-certificaat en zijn erkend door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). Deze stichting maakt het onderscheid zichtbaar tussen pseudo-vaklui en bevoegde installateurs en neemt alleen die laatste op in het erkenningsregister.
Electro Lemmens verzorgt ook alle elektra en datanetwerken in en om uw woning of bedrijfspand. Wij hebben oplossingen voor hinderlijke, losliggende elektriciteitskabels in de kamer én hebben verstand van alle draden achter de muren. Onze erkende installateurs hebben ruime ervaring met de aanleg en reparatie van elektra én leggen daarnaast ook zonnepanelen aan.

WINKEL / SHOWROOM
Daarnaast hebben we een elektrawinkel. Deze is gunstig gelegen aan de Burgemeester Janssenstraat 14A in Beek. De aanwezige verkoopadviseurs lichten de technische aspecten van de apparaten indien gewenst voor u toe. Benieuwd naar het uitgebreide productaanbod? Rij dan eens langs, parkeer voor de deur en kijk rond in onze showroom.


Bekijk de bedrijfspagina van Electro Lemmens te Beek

Reageren