alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Anja Wilting - La Moda, mode en meer in Beek

Anja Wilting
Limburgse ondernemer
© Foto: Anja Wilting (2e van rechts)

Leuk dat ik me even mag voorstellen.
Dit biedt me de gelegenheid om iets over mezelf te vertellen. In 2002 heb ik de eerste stappen gezet om vanuit de zorg te gaan werken in de modebranche. Mode en alles wat hiermee te maken heeft, heeft me namelijk altijd gefascineerd. Mijn opleiding tot coupeuse is daar het gevolg van.
Mijn eerste baan in de modebranche combineerde ik met mijn parttime baan in de zorg, waar ik vooral zorg verleende aan de hulpbehoevende 65-plusser.

Modebranche
Mijn eerste werkplek in de modebranche was een gerenommeerde modezaak in Geleen. Daar heb ik 9 jaar gewerkt en veel kennis en ervaring opgedaan. Vervolgens heb ik samen met een collega-onderneemster 5 jaar in Valkenburg een modezaak gerund en daar de kneepjes van het vak geleerd. Sinds 2 jaar heb ik een eigen modezaak. Hierbij richt ik me op de stijlvolle rijpere vrouw. Maar ook de modebewuste op leeftijd zijnde vrouw is bij La Moda aan het juiste adres. Ik vind het geweldig om voor de rijpere vrouwen met mode bezig te zijn.

Ervaring
Mijn ervaring om te werken met vrouwen op leeftijd komt me goed van pas. Deze groep wil namelijk nog geholpen en geadviseerd worden. Persoonlijk contact vindt men belangrijk. Heeft u gevonden wat u zocht maar de pasvorm kan beter? Geen probleem! Uw kleding vermaak ik zelf zodat het netjes past. Voor onze vaste klanten die door omstandigheden niet zelf naar de winkel kunnen komen maak ik tijd vrij om bij de klant thuis kleding te passen en te meten. Dit is waar "La Moda, Mode en meer" voor staat!

Ik nodig u graag uit om naar onze modieuze en stijlvolle collectie kleding, tassen en accessoires te komen kijken. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie.


Bekijk het aanbod van La Moda, mode en meer te Beek

Reageren