alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Geert-Jan Castelijn - Castelijn Mode in Beek

Geert-Jan Castelijn
Limburgse ondernemer
© Foto: Castelijn Mode Beek

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Penn & Ink). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekochte kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio! 

Castelijn biedt u 1200 vierkanten meter winkel plezier in Beek voor hem en voor haar met kleding merken zoals G-Star, PME Legend, Cast Iron, Scotch & Soda, Masion Scotch, Dept, Expresso, Sandwich en nog vele andere!
 
Bent u opzoek naar iets makkelijks of iets chique's kom gerust langs bij Castelijn in Beek waar allerlei merken en stijlen zijn zoals o.a. casual, confectie, vrijetijdskleding stijlen.
 
De voordelen die u heeft bij Castelijn zijn:
- Gratis voor de deur parkeren (met blauwe parkeerschijf), 
- Persoonlijk advies, 
- Altijd de nieuwe trends in huis, 
- Gezellige koffie corner 
- En natuurlijk de leukste en mooiste mode merken zorgvuldig voor u uitgezocht. 
 
Ook kunt u bestellen via de webshop. Bestellingen die geplaatst zijn voor 15:00 zijn de volgende dag in huis!
 
Neem gerust een kijkje op onze website. Ook kunt u op de website een kijkje nemen in onze zaak zodat u een idee krijgt over het bedrijf. Verder kunt u foto's bekijken van onze modeshow, hoe de zaak ontstaan is, tips voor leuke kleding setjes, het team wat er voor u klaar staat en natuurlijk onze events en agenda punten.
 


Bekijk het aanbod van Castelijn Mode te Beek

Reageren