alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Thieu Vos: MotoPort Echt

Thieu Vos: MotoPort Echt
OCCASION IN LIMBURG
© Foto: MotoPort: KAWASAKI ZX 10 R SE

MotoPort Echt
Een tevreden klant is vaste klant, dat is het motto van MotoPort Echt. En dat die instelling vruchten afwerpt, heeft het bedrijf van familie Vos naar meer dan dertig jarig bestaan ruimschoots bewezen! Want in die tijd is de motorzaak uitgegroeid tot een regelrechte megastore.
 
Familiebedrijf
Thieu Vos begon de motorzaak al in 1977, toen nog onder de naam Motorcentrum Vos en Thieu is tot op de dag van vandaag nog altijd actief betrokken bij de zaak. De zaak wordt nu samen met zijn zoons Kenny en Jeroen gerund. Jeroen is chef werkplaats en regelt alles om de boel daar goed draaiende te houden. Kenny heeft volgens eigen zeggen twee ‘linkerhanden' en beheert de commerciële kant.
 
Team MotoPort Echt
De familie Vos en het voltallige team van MotoPort Echt staan voor prima service met een grote passie voor alles rondom motoren. Ontdek hier wie er bij ons dagelijks voor je klaar staan!
 
Enorm Aanbod
Behalve een ruime selectie nieuwe motoren van de merken Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki, MotoGuzzi, Vespa en Piaggio biedt de showroom aan de Edisonweg 33 een enorm aanbod occasions, dat doorgaans tussen de 400 en 500 exemplaren telt!
Daarnaast heeft MotoPort Echt ook een riante kledingafdeling, waarin alle grote helmenmerken naast de kleding van DANE en DIFI een prominente plaats innemen. En natuurlijk word je daar vakkundig begeleid bij je keuze: We verkopen niet, we geven advies.
 
Bij MotoPort Echt kan je alles direct met elkaar vergelijken en hoef je daarvoor niet stad en land af te lopen. "Hoe breder het aanbod, des te specifieker kun je aan de wens van je klanten tegemoet komen. Het kost alleen wel een hoop ruimte, we hebben een megastore, maar die staat echt tot de nok toe vol!" aldus Kenny.
 
Persoonlijk
Bij ons gaat het dan ook niet om een snelle verkoop. Wij vinden het een eer om elke klant op de voor hem of haar juiste motor weg te kunnen laten gaan. Desgewenst kun je er ook een passende financiering of gunstige verzekering voor afsluiten. Want dat is het voordeel van MotoPort concept, alles wat je als motorrijder nodig hebt vind je onder één dak. Combineer dat met de klantvriendelijke benadering en de goede service van de familie Vos, dan weet je dat je bij MotoPort Echt aan het juiste adres bent!
 
We heten je van harte welkom in onze motorzaak voor deskundig en uitgebreid advies.


Bekijk het aanbod van Biker's Store MotoPort Echt te Echt

Reageren