alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Mart Smeets: Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz

Mart Smeets: Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz
OCCASION IN LIMBURG
© Foto: Smeets Autogroep

Smeets Autogroep
'Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel. Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1929, dat zijn inmiddels drie generaties! Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ruim 200 ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met topproducten en de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons familiebedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op!
 
Wij heten u van harte welkom in een van onze vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen of Maastricht. Dan kunt u zelf de sfeer van Smeets Autogroep proeven. Wij doen graag zaken met u.'
 
Smeets Autogroep behaalt ISO kwaliteitscertificering
Onlangs zijn al onze vestigingen bezocht door Brand Compliance om te onderzoeken of deze voldoen aan de norm van de ISO 9001: 2015. Hieruit is gebleken dat alle locaties van de Autogroep voldoen aan de wereldwijde kwaliteitsstandaard. Daarom hebben wij het certificaat in ontvangst mogen nemen, waar we erg trots op zijn. Het certificaat staat garant voor kwaliteit, risicobeheersing en continue verbetering van de organisatie.
  
Tijdens de ISO audit is aangetoond dat klanttevredenheid, kwaliteit en optimale dienstverlening belangrijke waarden zijn bij Smeets Autogroep. Ook werd er bij de audit gekeken naar de maatregelen die getroffen worden binnen het bedrijf om dit te bereiken en hoe deze gedocumenteerd zijn. Een win-win relatie met stakeholders zoals personeel, klanten en leveranciers is een vereiste. De betrokkenheid van het management binnen het bedrijf is één van de belangrijkste aspecten voor de certificering.
  
''Een van de sterke punten van het familiebedrijf is dat het management persoonlijk benaderbaar is voor de klant en medewerkers. Hierdoor wordt goed ‘feeling' gehouden met de werkvloer dat de klantbeleving ten goede komt." Mede hierdoor kan Smeets Autogroep het devies ‘alles in één keer 100% goed doen' realiseren.''
 


Bekijk het aanbod van Smeets Autogroep: Mercedes-Benz te Ittervoort

Reageren