alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Preuvenemeet Maastricht: netwerken voor het goede doel!

Preuvenemeet Maastricht: netwerken voor het goede doel!
toerisme-en-recreatie
18 augustus 2019   -   © Foto: Flickr.com/Limburg Tourismus

Het laatste weekend van augustus staat in Maastricht al 38 jaar in het teken van 't Preuvenemint. 't Preuvenemint is de grand dame onder de culinaire openluchtevenementen in Nederland en trekt jaarlijks ongeveer 120.000 bezoekers. Dit jaar staan maar liefst 5 sterrenchefs en 2 TV-koks op 't Preuvenemint. In samenwerking met deelnemende restaurants wordt de bezoekers de gelegenheid geboden om te genieten van allerlei heerlijke gerechten, voorzien van een lekker drankje. Dit alles omlijst door een gevarieerd muziekprogramma. De organisatie van ‘t Preuvenemint vindt plaats met één missie: samen genieten voor het goede doel!


In samenwerking met de restaurateurs en gesteund door sponsoren wordt ’t Preuvenemint georganiseerd door ‘t Struyskommitee. Samen met een grote groep vrijwilligers zetten zij zich belangeloos in om dit feest tot stand brengen. Het enige doel dat zij daarbij voor ogen hebben, is het vergaren van zoveel mogelijk geld voor goede doelen. De visie die hieraan ten grondslag ligt, is eenvoudig: probeer tegen zo weinig mogelijk kosten een zo uniek mogelijke combinatie van restaurants, wijnhuizen en een goed biermerk veel gezellige mensen bij elkaar te brengen en zorg dat zij zich amuseren. Wanneer dat het geval is, wordt zeker goed gegeten en gedronken en komt het geld voor de goede doelen vanzelf.
 
Hoofd Goede Doel
Dit jaar gaat de opbrengst van ’t Preuvenemint weer naar tal van goede doelen. Het Hoofd Goede Doel is dit jaar de Stichting Stille Armen in Maastricht. Deze stichting zet zich in voor gezinnen die geen geld hebben voor iets extra’s en geen reserves opbouwen voor onverwachte tegenvallers. Mensen die hun hoofd recht houden, niet snel klagen, maar ondertussen alle eindjes aan elkaar moeten knopen. Deze mensen zijn vaak onzichtbaar voor de bestaande hulpinstanties. ‘t Preuvenemint draagt hier graag een steentje aan bij.
 
PreuveneMeet
’t Preuvenemint vindt dit jaar plaats van 22 t/m 25 augustus op het Vrijthof in Maastricht. Op de donderdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur, voorafgaand aan de opening van ’t Preuvenemint, wordt de PreuveneMeet georganiseerd. De PreuveneMeet biedt zakelijk Limburg de gelegenheid om informeel te netwerken op het mooiste plein van Nederland.
 
Kaarten zijn te koop via www.preuvenemint.nl/preuvenemeet
Voor meer informatie: bezoek www.preuvenemint.nl of Facebookpagina.
 
Zie: WijLimburg 

Bron: WIJ-Limburg.nl

Reageren