alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Je huis verkopen met Jeroen Makelaar

Je huis verkopen met Jeroen Makelaar
Huis in Limburg
Foto: Jeroen Makelaardij

Met een passie voor architectuur, kunst, interieur design en fotografie investeren wij veel tijd en middelen in elke verkoopopdracht. In de manier van presenteren schuilt immers veel kracht. Wij zijn ervan overtuigd: de juiste presentatie leidt tot een beter resultaat.

Al ruim 12 jaar zijn wij op vele manieren een traditionele makelaardij en hechten wij waarde aan de kern van de makelaardij van vroeger: service en betrouwbaarheid. Doen alle makelaars hetzelfde? Nee hoor, er zijn essentiële verschillen. Zo hebben wij bewust gekozen om een kleine makelaardij te zijn. Met klein doelen we op de hoeveelheid woningen in onze portefeuille. Dat aantal is gelimiteerd. Zo kunnen wij veel aandacht besteden aan de verkoop van úw woning. U geeft ons immers het vertrouwen om uw zaken goed te regelen.

Een kleine makelaardij dus. Maar dan wel met een grootse aanpak.
Zo zijn wij een pionier op het gebied van fotografie. Foto’s moeten een ‘I want more’ effect hebben. Wij vinden manieren om de beste foto’s te maken en werken samen met creatieve fotografen. Daarbij zetten wij in op de bijzondere eigenschappen van de woning, het karakter van de woning.

Interieurfoto’s geven een eerste indruk. Wij gaan echter een stap verder: interieurfoto’s moeten de verkoop stimuleren. Het is belangrijk om die ene liefhebber te zoeken. Wij geloven dat het nog belangrijker is om met mooie foto’s een grotere doelgroep te bereiken. Te verrassen en te inspireren. Dat vergroot de kansen.


Bekijk het aanbod van Jeroen makelaardij te Heel

Reageren