alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Adverteren op AllesinLIMBURG.nl

Gebruikersvriendelijk, snel, doeltreffend en betaalbaar

Wil je jouw bedrijf of evenement extra onder de aandacht brengen bij het Limburgse publiek. Plaats een advertentie voor slechts €1,- per dag. Je bereik is héél Limburg. Je plaatst de advertentie heel eenvoudig met je smartphone, tablet of pc. Afrekening vindt plaats via iDeal.

Ja, dat heb je goed gelezen! Adverteren op allesinLIMBURG.nl doe je voor maar € 1,- per dag!

Maar het kan nóg voordeliger. Een advertentie kost dan nog geen €0,20 per dag voor heel Limburg én kun je 50 producten/diensten plaatsen in het Limburgse aanbod overzicht. Je kunt namelijk kiezen voor een Premium of Professional jaarabonnement (direct opzegbaar). Met deze abonnementen kun je doorlopend 5 advertenties en 50 producten plaatsen resp. 10 advertenties en 500 producten of zelfs je webshop rechtstreeks koppelen. Tevens heb je dan de mogelijkheid om ongelimiteerd evenementen te plaatsen in de evenementen kalender. Nooit eerder was het zo betaalbaar om je bedrijf zo uigebreid te promoten op een platform met zo'n groot bereik.
 
Daarnaast biedt AllesinLIMBURG aanbieders/ondernemers de mogelijkheid om vacatures te plaatsen tegen zeer verrassend lage tarieven. Tot wel minder dan 1/10 van wat andere online platforms voor een vacature-plaatsing vragen. Wij zijn de mening toegedaan dat elke aanbieder en elke ondernemer in staat moet zijn om online personeel te werven.
 
Registreren is gratis!
Ben je aanbieder/ondernemer in Limburg? Registreer je bedrijf hier gratis.
Klik hier voor meer informatie over adverteren en onze abonnementen!

Adverteren
Bedrijven en organisaties die advertenties en/of hun producten aanbod willen plaatsen op AllesinLIMBURG dienen een abonnement te nemen op Switch. Het dashboard waarmee je zelf advertenties en je aanbod kunt plaatsen.
Klik hier voor de tarieven.
Klik hier om je te registreren!
 
Evenementen plaatsen
Bedrijven en organisaties die evenementen willen plaatsen op AllesinLIMBURG dienen een Premium abonnement te nemen op Switch. Het dashboard waarmee je ongelimiteerd evenementen kunt plaatsen.
Klik hier voor de tarieven.
Klik hier voor de veel gestelde vragen over het plaatsen van evenementen. 

Vacatures plaatsen
Voor aanbieders, bedrijven, uitzendbureaus en recruiters bieden wij de mogelijkheid om vacatures, te plaatsen.
Klik hier voor de tarieven.
Klik hier voor de veel gestelde vragen over het plaatsen van vacatures.

Adverteren met banners
Wilt u adverteren met een banner op AllesinLIMBURG.nl? 
Klik hier voor de tarieven.
Klik hier voor de veel gestelde vragen over het adverteren met banners.