alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Veel gestelde vragen van consumenten

Hieronder tref je de vragen aan die het meest door consumenten aan ons worden gesteld. Staat je vraag er niet bij, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Ben ik verplicht mij te regsitreren?
Nee, registreren staat natuurlijk vrij. Door jezelf te registreren heb je wel enkele voordelen.

Welke voordelen heeft de registratie?
Door jezelf te registreren geniet je enkele voordelen. Je kunt bedrijven volgen en op de hoogte blijven van hun acties. Je kunt voor bedrijven en consumenten een review achterlaten, gratis zoekertjes plaatsen op dit platform of digitaal sparen bij bedrijven die deze faciliteit via dit platform aanbieden. 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Niets, AllesinLIMBURG gebruikt je gegevens puur en alleen om acties door te sturen van bedrijven die je volgt. Je gegevens worden met niemand gedeeld, ook niet met de aanbieders. De acties van alle bedrijven die jij volgt worden door Switch verzameld en samengevoegd in één e-mail en naar jou verzonden . Je kunt op elk moment besluiten te stoppen met volgen. Vanaf dat moment ontvang je niets meer van het betreffende bedrijf. Met een consumenten account ben je annoniem en loop je dus geen risico op spam.

Welke gegevens worden van mij gevraagd?
We hebben je e-mail nodig om acties van bedrijven die je volgt te versturen. We vragen naar je voornaam, achternaam en jouw postcode en huisnummer. Deze gebruiken we om bij de zoekertjes jouw locatie aan te kunnen geven. 

Worden mijn gegevens gedeeld met derden?
Nee, je gegevens worden met niemand gedeeld.

Kan ik ook met mijn facebook account inloggen?
Ja, je kunt met je Facebook account inloggen. We vragen daarna alleen nog naar je postcode en huisnummer.

Blijft mijn registratie gratis?
Ja, de inlog faciliteit voor consumenten is en blijft altijd gratis.

Waarom wordt mij gevraagd een account te maken in Switch?
Switch is het dashboard waarmee je op AllesinLIMBURG.nl zoekertjes kunt plaatsen en beheren en waarmee je kunt sparen bij bedrijven die hiervan gebruik maken. Daarnaast kun je via het Switch dashboard bedrijven volgen waarvan je graag op de hoogte wilt blijven. Met een Switch account kun je inloggen op meerdere platforms zoals bijvoorbeeld mooos.nl. Je hoeft dus niet voor elk platform een apart account aan te maken. Handig he?

Kunnen bedrijven die ik volg mijn gegevens zien?
Nee, je gegevens zijn voor niemand zichtbaar, je bent ten alle tijden anoniem. Bedrijven kunnen alleen zien hoeveel mensen hun bedrijf volgen.