alles in LIMBURG LIMBURG Heeft De Toekomst

Carnavalsverenigingen in Limburg

sport
Carnaval
Foto Freepik.com

Carnaval in Limburg
Carnaval is het grootste en mooiste volksfeest van Limburg. De hele provincie kleurt roed, geel en greun en staat een paar dagen helemaal op z’n kop. In elk dorp en in elke stad zijn vele honderden enthousiaste carnavalsvierders dag en nacht bezig om de gemeenschap te trakteren op een geweldig feest. Praalwagens, groepen, einzelgängers en schitterend uitgedoste cafés en zalen maken het compleet. Uiteindelijk maken honderdduizenden Limburgers er elk jaar opnieuw een geweldig feest van. Limburg staat in Nederland dan ook bekend als dé “Carnavalsprovincie”.
 
Om je een indruk te geven om hoeveel carnavalsverenigingen het in Limburg gaat, presenteren we jou een handig overzicht. We werken momenteel aan het grootste en meest duidelijke overzicht van alle carnavalsverenigingen in Limburg. We zijn druk doende om te achterhalen wie dit allemaal zijn. Dat is een hele klus. Daarom vragen we om jouw hulp.
 
AllesinLIMBURG nodigt je uit de huidige lijst eens te bekijken. Is een vereniging uit jouw dorp of stad nog niet in deze lijst opgenomen? Laat het hen weten. Elke vereniging kan zich kosteloos registreren op AllesinLimburg. Sterker nog! Nu zijn alleen de adresgegevens opgenomen. De vereniging kan zelf deze gegevens aanvullen met een slogan, een korte omschrijving van de vereniging en indien gewenst ook nog een youtube-video.
 
Evenementenkalender
Carnavalsverenigingen kunnen er voor kiezen om de belangrijkste activiteiten en evenementen in onze  evenementenkalender te plaatsen. Hiermee bereiken ze gegarandeerd een groter publiek.
(klik hier voor de evenementenkalender)

Klik hier voor alle carnavalsverenigingen

Klik hier voor meer informatie voor carnavalsverenigingen